Aké sú vhodné DARY podľa ZNAMENI ZVEROKRUHU

30.07.2010 11:14

DARY z LÁSKY i z MÚDROSTI
Čo komu darovať podľa znamení zverokruhu ? Niekto z nás radšej dary dáva, iný zase prijíma.. Obdarúvanie blízkych či detí je čímsi, čo naše srdce zahreje a najviac poteší.
Potešením je aj dary dostávať. Ale tak ako umenie dávať, aj dostávať treba vedieť.
Každý z nás pozná tú čarovnú chvíľu neistoty a zvedavosti, ktorú sme si uchovali z detstva, pri rozbaľovaní pekne zabalených darčekov. Potom prichádza rozhodujúca chvíľa :buď naše nadšenie dosiahne vrchol, lebo sme dostali práve to, po čom sme túžili, alebo predstierame radosť, čo neraz nie je jednoduché, lebo sklamanie, ktoré sa odzrkadľuje na našej tvári je ťažko skryť.
Trafiť sa do vkusu a prianí blízkej rodiny či priateľov býva neraz ťažké.

S deťmi to máme jednoduché, lebo zvyčajne chcú všetko možné a tie menšie píšu aj tradičné listy Ježiškovi, v ktorých nájdeme dostatok inšpirácie. Pokiaľ však ide o dospelých, každoročne pred Vianocami stojíme pred dilemou :čím koho obdarovať, čo vymyslieť pre ich potešenie, aby sa to obdarovaným páčilo, ale finančne nás nezruinovalo. Možno vám pri rozhodovaní pomôže tento príjemný problém vyriešiť znalosť jednotlivých znamení zverokruhu.
Znamenie Baran má rád prekvapenia, má veľký zmysel pre humor a cení si fantáziu. Nikdy mu nedávajte priveľmi solídne darčeky; ocení však zábavnú bielizeň s komentárom,,pre najodvážnejšieho´´, nový druh parfumu, čosi osobné, čo odzrkadlí váš vzťah k nemu. Žene narodenej v znamení Barana darujte odvážny šálik či klobúk, mužovi nejaké zaujímavosti do auta, najmä ako ho ešte nemá.
Býk ocení len solídny darček, drahý a dobrej značky. Ničím ho neprekvapujte, lebo on rád vie, na čom je, lebo materiálne statky si cení nadovšetko. Býk má rád kvalitné, solídne oblečenie, z dokonalého materiálu. Lebo aj odev vnímajú ako dobrú investíciu. Je aj zberateľ, najmä známok, mincí a iných hodnotných predmetov. Symbolické darčeky Býkov podráždia a urazia, vtipné darčeky neocenia, lebo humor nie je najsilnejšou stránkou tohto znamenia.
Znamenie Blíženci túžia každý deň skúsiť čosi nové, len aby sa nenudili. Život je pre nich veľkým dobrodružstvom. Majú radi módne veci, neraz šokujúce. Radi zbierajú bibeloty, technické novinky, suveníry. Blížencov poteší šokujúca kniha, neobyčajné doplnky, najnovší typ vodotesných hodiniek či buzoly, nový počítačový program alebo hra, mapa Európy s vyznačenými talianskymi reštauráciami či múzeami bábik...Blíženci majú radi kontrasty a dobrú spoločnosť. Peniazom nepripisujú veľký význam. V oblečení miešajú štýly, niekedy otrocky idú s duchom módy a vždy vedia, kde sa najlepšie nakupuje. Ak máte problémy s darčekmi –choďte za Blížencami –oni vám poradia...
Znamenie Rak ocení solídne veci, ktoré nebijú do očí. Oblieka sa šetrne, ale občas si rád kúpi drahú drobnosť. Najmä muži venujú veľa pozornosti svojmu vzhľadu. Sú väčšinou šetrní, preto ocenia konvenčné, štýlové a pohodlné veci, také, ktoré vydržia. Milujú aj jedlo, varenie, domácnosť a záhradu. Rak je aj vášnivý zberateľ rôznych vecí. Obdarovať ho môžete staršou vecou, ale musí mať,,čosi do seba´´, pekne zarámovanou fotografiou dedka alebo štýlovo nakresleným rodokmeňom. Privíta aj knihy o varení, záhrade, kvetoch, servírovaní, strieborný nôž na listy. Ocení aj hotovosť vloženú do smiešneho prasiatka či obálky z ručne robeného papiera.
Znamenie Lev potrebuje silné dojmy, všednosť ho nudí. Miluje zbožňovanie, chválu. Dbajte o to, aby darček pre Leva bol veľký, lesklý, aby sa ním všetci nadchýnali. Bezpodmienečne to musí byť darček neobyčajne zabalený tak, aby pri pohľade naň priam onemel. Lev miluje drahé obleky, dokonalé parfumy, cenné drobnosti, elegantný nábytok a drahé autá. Darček pre Leva vás bude dosť stáť. Privíta aj luxusné doplnky –peňaženku, opasok, značkový alkohol, viazanku, lístok na vychytenú premiéru, kozmetiku známej firmy. Lev musí mať pocit, že dostal čosi výnimočné, lebo sám sa cíti byť výnimočným –vtedy bude šťastný.
Znamenie Panna privíta ako darček čokoľvek, musí to však byť solídne a v dobrej kvalite. Pripisuje veľkú dôležitosť solídnemu vzhľadu, praktickosti. Pozor, Panna tak ako nik iný dokáže oceniť ručnú prácu :pletený sveter, rukavice, šál, vyšívané vreckovky s monogramom. Bez problémov jej môžete darovať prípravok zdravej výživy, vankúš naplnený horčičným semienkom, knihy súvisiace s jej hobby, posteľnú bielizeň, budík, antickú šálku, porcelán. Privíta knihy alebo videokazetu s prednáškami o zdravej výžive či novej diéte.
Znamenie Váhy potrebujú teplo, harmóniu a krásu. Vždy sa obliekajú vkusne, majú zmysel pre farby, milujú umenie a hudbu. Muži sa radi obzerajú v zrkadle, ženy narodené v tomto znamení potrebujú ku šťastiu komfort, ba priam prepych. Váhy majú skutočne dobrý vkus. Je ťažké vybrať im darček. Privítajú však estetické a vkusné drobnosti :netradičný svietnik, sviečky, exkluzívne servítky, malý vkusný pohárik džbánik zo striebra, vybranú starožitnosť, starý krištáľový kalíšok, nevšednú vázu, knihu o zariaďovaní interiéru alebo o umení. Ženu narodenú v znamení Váh potešíte aj čokoládovými bonbónmi dobrej značky v peknom balení. Oblečenie a parfumy im nekupujte –vyberú si ich radšej samy.
Znamenie Škorpión má v sebe nezvyčajný magnetizmus, veľa talentov, silnú vôľu. Napriek tomu ženy tohto znamenia dokážu vyzerať žensky, milujú svoju domácnosť, rady vyzerajú pôvabne a sexi, obliekajú sa smelo a osobitne. Muži, pokiaľ majú dosť peňazí, si vyberajú vždy najlepších krajčírov. Potešia ich darčeky s nádychom sexu :zábavné boxerky, zvodné košieľky, masážny olej, kniha o umení milovať, ale aj odborné knihy. Škorpiónom môžete darovať ťažké bylinkové alebo pižmové parfumy, všetko, čo súvisí s nejakým tajomstvom, záhadou, dobré staré víno, videokazetu s nezvyčajným filmom. Neurážajte Škorpiónov nevkusnými darčekmi bez nápadu.
Znamenie Strelec berie život ako dobrodružstvo, pre všetkých má úsmev a otvorené srdce. Neraz si oblečie to, čo mu prvé príde pod ruku. Byt môže mať zaprataný, alebo nie vždy doupratovaný. Poriadok a organizácia nie sú silnou stránkou Strelcov, ktorí sú inak výnimočne pohostinní a dokonalí spoločníci. Čo teda podarovať týmto milým ľuďom, ktorí väčšinou vždy optimisticky hľadia do budúcnosti? Strelec má rád všetko nové, exotické :od kultúry, zvykov až po potraviny a veci, všetko, čo sa mu spája s cestovaním a slobodou. Mapu Afriky alebo Marsu, fantastický plecniak či praktický kufor, bedeker, lístok na výstavu čínskych šperkov, dostihy, alebo letenku na Silvestra v Moskve...Žena tohto znamenia uvíta ako darček čosi, vďaka čomu bude môcť rýchlejšie fungovať, lebo nikdy nemá čas, aby veci urobila poriadne od začiatku do konca. Hrnček, ktorý sám varí, všetko, čo urýchli prácu v domácnosti.
Znamenie Kozorožec dozrieva s vekom ako víno. Čím má viac rokov, tým lepšie vyzerá a je príťažlivejší. Oblieka sa bez extravagancií, neveľa si robí z módy. Vždy šetrný, uprednostňuje veci jednoduché, solídne, funkčné, zladené farby. Kozorožec má rád všetky vecis patinou času alebo zdedené po predkoch. Ak mu chcete urobiť radosť, do vreca s darčekmi mu strčte tradičné pero s fľašou atramentu, koženú peňaženku, záznamník v koženej väzbe, kvalitný doplnok. Muža Kozorožca napríklad potešia uteráky s monogramom alebo tradičné parfumy, ženu elegantné topánky(alebo peniaze na ne), pekné poháre či šálky, najmä po starej mame.
Znamenie Vodnár je silná, nezávislá osobnosť, ktorá rada láme konvencie, ustavične experimentuje. Hoci hovorí, že sviatky ho neveľmi zaujímajú, v dome Vodnárov vždy nájdete stromček s anjelikmi a Vianoce sú plné srdečnosti. Žena sa oblieka odvážne, neraz trblietavo. Vždy má svoj vlastný štýl. Vodnár už v mladosti šokuje výzorom alebo správaním. O poriadok nedbá, ale s vekom čoraz častejšie nosí oblek. Byty Vodnárov sú rôznych štýlov a farieb, skôr moderné ako štýlové. Radosť im urobia predmety originálne, zvláštne, ,,nanič sa nehodiace´´drobnosti, talizmany, amulety, magické predmety. Privíta zvláštne, tajuplné knihy, ale aj tie o najnovších vedeckých objavoch. Ženy milujú polodrahokamy, šperky, ale privítajú aj domáce zvieratko a iné nie každodenné veci.
Znamenie Ryby sú vnímavé, napohľad mäkké, ale v jemnom vnútri skrývajú múdrosť a silu charakteru. Na oblečenie a vzhľad domu zvyčajne nedbajú, ale z času na čas sa radi premenia z Popolvára(Popolušky)na princa(princeznú). Mávajú umeleckú dušu, cenia si krásne predmety, dobrú hudbu, maliarstvo a alkohol. Radi leňošia s pohárikom a knihou v kresle, počúvajú obľúbenú hudbu celé hodiny...Ideálnym darčekom sú pre Ryby rôzne otázky, rámčeky, ale aj vzácne starožitnosti, platne, cédečká, romantické knihy, klasická hudba, parfumy typu Odviate vetrom. Mnohé Ryby milujú aj rôzne magické predmety a také, v ktorých je veľa spomienok, romantiky a sentimentu. Nie je od veci darovať im album so starými či rodinnými fotografiami. Ku každému darčeku treba Rybám pre istotu pribaliť komplet vreckoviek, aby sa v prípade priveľkého vzrušenia mohli do vôle vyplakať.
 

12.08.2010 09:50

Ako každá fáma či prislovie, aj na tejto je niečo pravdy, 13 je číslo spojené s materialným svetom (4) ale aj s nešťastiami. No takychto čísiel je viac 4,7,16 atď. Druhá vec je piatok ten nie je spojený s nejakou negativnou silou skôr naopak, čo sa tyka piatka tak je to deň kedy veľa ľudí sada do auta a niekam sa presuva čím može dojsť k viacerým nehodam. Ťažšie spojenie je utorok či sobota 13. Druhá vec že je to všeobecný vplyv, ktorý sa prejaví na ľuďoch, ktorí majú kritické obdobie či deň a to je silnejšie pôsobenie...

 

Viac zaujímavých a dôležitých informácií o živote sa dozviete v    E-booku PRAKTICKÁ NUMEROLÓGIA-21 TAJOMSTIEV ŽIVOTA

Postup 1, pošlite sumu 19,90 Eur na účet (najrychlejšie cez internet-banking)

              2, vyplňte objednávku

              3, do 14 dní dostanete mailom E-book

P.s. ak chcete záruku vrátenia peniazi dopíšte v objednávke veľkými písmenami slovo UKÁŽKA alebo možete využiť možnosť postupného platenia len 2 Eur mesačne

                Viac  informácií TU