Nielen astrologické predpovede na rok 2010

05.10.2010 12:31

mame oktober rušného roku 2010 a media na celom svete varujú pred teroristickými utokmi v Europe, varovanie vyšlo z USA a len oni vedia prečo to urobili, možno že skrytý odkaz je- američania necestujte do Europy miňajte dolare radšej doma...

Známy ruský astrológ Pavel Globa sa nazdáva, že tento rok bude pre Rusov ľahší, ale Európa a Spojené štáty americké môžu čakať ďalšie zhoršenie ekonomickej situácie.
Rusko to natoľko nepoškodí preto, lebo ruskí predstavitelia zmenia finančnú politiku.
Odborníci na Nostradamove proroctvá hovoria, že proroctvo o roku 2010 možno nájsť vo verši X pre X. storočie. Hovorí sa tam o akejsi tajomnej Panne, ktorej smrť je potrebná, o problémoch v obchode a o objavení sa "krvilačného vodcu bez srdca", ktorý bude panovať "mečom a ohňom". Takisto sa tam spomína "Satanova archa besnenia". Vysvetľovači jeho proroctiev sa nazdávajú, že môže ísť o balistickú strelu.
Podľa jedného z nich pre rok 2010 platí:
- v novembri môže vypuknúť III. svetová vojna, v ktorej sa použijú aj bakteriologické a chemické zbrane;
- prepukne konflikt medzi Západnou Európou a Spojenými štátmi;
- medzi Veľkou Britániou a Francúzskom tiež prepukne konflikt;
- je tu možnosť ozbrojeného vojenského konfliktu na polostrove Krym;
- v Európe zosilnie ekonomická kríza;
- Na Čiernom mori dôjde ku katastrofe, v ktorej zohrá rolu síričitý vodík;
Skončí sa ekonomická kríza?
Istý známy astrológ predvída, že ekonomické problémy v roku 2010 ešte viac narastú. Mnohé veľké podniky vyhlásia bankrot. To bude mať za následok hlad, náboženské a etnické konflikty. Globálne otepľovanie značne poškodí poľnohospodárstvo. V Strednej Ázii je možný ozbrojený konflikt.
V septembri sa internetom rozšírili predpovede ženy s mimoriadnymi schopnosťami menom "Jekaterina":
- Rusko postihne vlna zemetrasení; jedno z nich zrúti obrovskú budovu;
- v Spojených štátoch dôjde k mnohým katastrofám;
- 11. novembra 2010 začne vojna medzi dvoma veľkými krajinami; prežijú ju len ľudia na východe alebo na Kaukaze; 50 miliónov Rusov zomrie; po vojne bude nakrátko trvať mier;
- nad Spojenými štátmi poletí veľký vták a sám Satan na ne zhodí bombu, v dôsledku čoho budú ľudia roniť krvavé slzy.

Astronomické predpovede

Mnohí astrológovia sa zhodujú na tom, že rok 2010 bude rokom veľkých zmien. Môžu nastať časy rebélie a zmeny celkového pohľadu na svet.

Počas prvej polovice roka prejde Jupiter do znamenia Vodnára, čo bude pozitívnym impulzom pre ľudstvo. Môžeme očakávať veľmi optimistické a humanitárne aktivity. V druhej polovici roka prejde Jupiter zo znamenia Vodnára, do znamenia Rýb, čo spomalí celkové kolektívne odhodlania. Máj a november sú označené ako rizikové mesiace z hľadiska teroristických aktivít.

Mnohí sú presvedčení, že práve rok 2010 bude začiatkom veľkých zmien vo svete. Niektoré z nich budú veľmi náročné, ale ak svetoví lídri nájdu spoločnú cestu, potom budú zmeny ľudstvu na osoh. Tieto prudké zmeny a transformácia systému bude ďalej pokračovať aj v rokoch 2011 a 2012.

Všetky problémy počnúc od finančných problémov, cez korupciu, klimatické zmeny, hladomor, nedostatok energie, až po svetovú epidémiu sú problémy celosvetové a vyžiadajú si aj celosvetové riešenie. Všetky tieto problémy sú zaznamenané vo hviezdach a tie naznačujú, že sa postupne dostávame do lepších časov.

Predpovede o svetovej vojne

Okrem pozitívnych predpovedí sa však na rok 2010 objavujú aj predpovede katastrofické. Asi najznámejším proroctvom je predpoveď bulharskej veštice Vangy, ktorá na rok 2010 predpovedá začiatok 3. svetovej vojny, ktorá bude trvať do roku 2014. Okrem toho však existujú ešte ďalšie predpovede. Napríklad Nostradamus hovorí o štyroch atentátoch, ktoré rozpútajú koncom roka 2010 celosvetový konflikt. Podľa neho má vojna skončiť pomstychtivým ťažením, v ktorom má byť zničená Kaaba – najväčšia svätosť Islamu. Nostradamus spomína konflikt USA+Európa+Rusko proti svetovému spoločenstvu všetkých Islamských štátov. Rôzne zdroje však uvádzajú iné a pri detailnejšej analýze až protichodné informácie. Či majú teda tieto predpovede reálny základ, alebo je to len súhrn viet vytrhnutých z kontextu, poskladaných a úmyselne, či nechtiac prekrútených do inej podoby, nám ukáže až samotný rok 2010.

možno že už 11. septembra pred 9 rokmi začala 3. svetová vojna ?

Presne pred 9 rokmi, 11 septembra 2001 sa zmenil svet. Nastal zvrat v histórií v modernom veku najmedializovanejšom, veď už každý mal kameru, internet, televíziu, každý sa dozvedel o obrovskej tragédií a pre zacielenie práve na takto významné budovy, tiež šlo o obrovské čísla obetí. Udalosť, ktorá v tak krátkom čase nemá v modernom veku obdobu sa zapísala čiernymi písmami do histórie a tiež poznamenala svet. Ani 2. Svetovú vojnu nenazývali, keď prebiehala, a ani to, čo nasledovalo po páde dvojičiek nikto nenazve treťou, hoci ňou je. Udalosť mobilizovala sily, najmä v čele s USA. Nastal boj proti terorizmu, boj proti nezmyselnému zabíjaniu, bombovým atentátom a lietadlovým útokom. Zapojil sa takmer celý svet, len na rozdiel od prvých dvoch svetových vojen, sa hlavné bojové pole nachádzalo mimo Európu. Prečo vlastne nenazývame tieto vojnové udalosti, do ktorých sa zapojila okrem Ameriky aj Európa, Austrália a celkovo bola proti dvom národom v Ázii, treťou svetovou vojnou, keď ňou v podstate je? Čím musí vojna byť aby bola svetová? Zapojiť viac krajín z rôznych kontinentov? A nestalo sa tak?
Pred deviatimi rokmi bol utorok., vysielala nová televízia TA3, o ktorej asi každý pochyboval, že by mala zmysel v malej krajine ako Slovensko. Prinášala záber na dymiacu vežu., neverili sme vlastným očiam a bolo po programe. Nastala udalosť, ktorá sa javila ako zlý sen, ako vtip televízií pri ktorom stále čakáte na to hlásenie s úsmevom, že šlo len o nový vtip a upravené video. Ale nebolo tomu tak. Čo sa vlastne stalo, že obe lietadlá to vpálili do dvoch veží stojacich výškou až osamostatnene na Manhattanskom polostrove? To sme sa dozvedeli zo stoviek pohľadov a aj vieme, čo všetko ďalej nasledovalo.
Je tomu už 9 rokov, čo tisícky ľudí prišli o život. Dnes na tomto mieste je stavenisko budujúce novú stavbu. Návštevníci miesta sa stretnú s oplotením a pomalým postupom stavby. Neďaleko od miesta postavili železný kríž ako menší pamätník obetí.
 

zdroje :

 https://www.protiprudu.info/atrologicke.html

https://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=174