DÁTUM 11.11.2011 v numerológii

10.11.2011 10:39

1. Aké postavenie majú jednotky v numerológii - je to skôr pozitívne číslo, alebo negatívne (šťastné/nešťastné)?
Jednotka v numerológií znamená samostatnosť, ambicióznosť a prvenstvo. Je to číslo skôr pozitívne a ľudia, ktorí po sčitaní dátumu národenia dostanú 1 sú úspešní, dari sa im viac ako ostatným. Na druhej strane môže 1 znamenať osamelosť.A veľa jednotiek prináša veľa energie čo nie každému prospeje.


2. Čoho by sa mali ľudia vyvarovať v tento deň? Čo naopak by sa mohlo podariť v spojitosti s týmto magickým dátumom?
Dátum 11.11.2011 nám po spočítaní dava 8, čo je tiež silné číslo, znamená karmu a majetok. Určite je tento dátum vhodný na začiatok majetkovej činnosti resp. podnikania, skôr ako na sobáš. Jedine že by snúbenci boli silno materiálne založení v tom prípade je to dobrý dátum.


3. Je to vhodný deň na sobáše? áno/nie - prečo? Má tento príťažlivý dátum vplyv na dĺžku a pevnosť manželstva a šťastia v ňom?
Dátum ma určite vplyv na začiatok každej činnosti aj spolužitia, no pri svadbe sú dôležitejšie čísla partnerov a  z hľadiska numerológie ich obdobie t.j. numerológický rok v akom vstupujú do spolužitia. Ideálne je ak dátum svadby je taký, že po spočítaní dáva 2 alebo 6.

Venujem sa numerológií 10. rok a môžem povedať že skutočne funguje a čísla by som prirovnal k dopravným značkam, informujú aj varujú, preto je dobré ich poznať a rešpektovať.
 

Jozef