PARTNERSKÝ HOROSKOP-BARAN

15.07.2010 11:42

Baran

Hádate sa, až vibrujú okenné tabule a milujete sa ešte hlasnejšie. Presne takého divocha potrebujete! Kľud vás nudí a s Baranom si užijete veľa dobrodružstiev.

Býk

V posteli obidvaja prekypujete blahom, ale mimo spálne bohužiaľ zívate nudou. Užijete si s priateľom pár báječných orgazmov a potom zamierte o dom ďalej. Čaká na vás lepšie.

Blíženci

Obidvaja máte zmysel pre humor a úžasný jazyk(pri rozhovoroch i v posteli). Pretože si perfektne sedíte, budete sa milovať za rok aj za desať rokov. Choďte do toho!

Rak

Je úžasne nežný, ale málo si verí. Miesto aby s vami skúšal nové polohy, vyžaduje stále tú svoju obľúbenú. Pokiaľ nechcete pri sexe zaspať, prevezmite iniciatívu.

Lev

Matrace vŕzgajú a hormóny sa búria. Tento divoch chce od života presne to čo vy :vzrušenie a dobrodružstvo. Neustále budete súperiť o moc, ale vždy sa udobríte.

Panna

Je milý, ale vaša sexuálna odvaha ho desí. Potrebuje trochu času, aby si na váš temperament zvykol. Akonáhle odhodí hanbu, tešte sa na výbušný supersex!

Váhy

Každú chvíľu mení názor, čo vás privádza k šialenstvu. Jeho aprílové nálady našťastie vyváži jeho náruživosť. Pod perinou dokáže lepšie kúzla než David Copperfield.

Škorpión

Je rovnako vášnivý ako vy, takže vám to medzi vankúšmi klape. Pokiaľ ale začne žiarliť na vašich kolegov a kamarátov, vystavte mu priepustku a za nič ho neberte späť.

Strelec

Žijete na plné pecky –v posteli sršíte energiou a dokážete spolu flámovať až do rána. Jeho fantázia vás rozpaľuje do nepríčetna, ale nebudete mu tolerovať žiadne úlety.

Kozorožec

Aj cez nádherný začiatok vám po niekoľkých schôdzkach najskôr dôjde, že by vám to lepšie šlo ako kamarátom než partnerom. Obidvaja ste veľmi tvrdohlaví.

Vodnár

Zachováva ľadový kľud, keď zo srandy flirtujete s inými chlapmi. Dobre vie, že je pre vás jednotka a nemusí sa strápňovať žiarlivými scénami. Držte si ho!

Ryby

Má skvelé nápady, ale potrebuje akčnú partnerku(vás), ktorá mu ich pomôže uskutočniť. Zoberte všetku hravosť a fantáziu a investujte ju do spoločných aktivít.

 

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď  Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU