PARTNERSKÝ HOROSKOP-LEV

15.07.2010 11:55

 

Baran

Skvelá partia! Obidvaja veľmi radi flámujete, len tak niečo vám nepokazí náladu a po búrlivej hádke si viete náležite vychutnať vášnivé uzmierenie. Toho si už nechajte.

Býk

Beh na dlhé trate s ním rozhodne neplánujte – udusila by ste sa nudou. Zvádzanie a vzrušujúce začiatky vás však budú baviť rovnako ako sex. A potom choďte inam.

Blíženci

Pretancujete spolu veľa nocí a ešte viac ich predebatujete o všetkom možnom od čiernych dier po najnovšie módne trendy. A v posteli sa budete zvíjať slasťou.

Rak

Obidvaja veríte v romantiku ako vystrihnutú z filmu :on pred vami otvára dvere a pomáha vám obliecť si kabát;vy ho pozývate na večere pri sviečkach a polnočné prechádzky.

Lev

Milujete pekné oblečenie, dobré pitie, tanec-všetko, čo patrí k večierku. Pokiaľ práve na nejakom nie ste alebo ho sami neorganizujete, vášnivo sa milujete.

Panna

Je tichý a uzavretý, preto sa vám možno zdá, že sex s ním nebude nič moc. Akonáhle si ho ale osedláte a zavelíte k akcii, predvedie vám, že má oheň v tele.

Váhy

Dáva vám skvelé darčeky a rád s vami chodí nakupovať, ale skoro vám začne vadiť, že trávi viac času za svojím zánovným notebookom než s vami v posteli.

Škorpión

Vo vzťahu chce šoférovať, čo mu umožníte. Než ale s definitívnou platnosťou vezmete nohy na ramená, užívajte si najdivokejší sex svojho života. Na spomienky!

Strelec

Obidvaja ste slobodnemyseľní a panovační, ale keď sa budete navzájom rešpektovať, môže vám to výjsť. Pri sexe sa zaobídete bez slov. Úplne stačia vaše činy!

Kozorožec

Nech žije blahobyt! Tento muž vás zahrnie darmi, bude vás pozývať na dovolenky a do luxusných reštaurácií. Vy ho naoplátku naučíte brať život s nadhľadom.

Vodnár

Je vynaliezavý a vie vás rozosmiať, ale pripadáte si vedľa neho osamelá. Nechápe, prečo by vám mal vyznávať lásku. Keby vás nemal rád, predsa by s vami nebol, že?

Ryby

Správa sa k vám obdivne, v parku vám trhá narcisy a posiela vám nežne esemesky. Je síce od prírody mierny a ostýchavý, ale vy ho viete pekne rozžhaviť.

 

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU