PARTNERSKÝ HOROSKOP- PANNA

15.07.2010 11:58

 Baran

On miluje chaos, vy potrebujete poriadok, preto sa vám možno spočiatku zdá, že k sebe nepasujete. Ničmenej v posteli sa činí tak náruživo, že stenáte rozkošou.

Býk

Dobre sa s ním flirtuje, večeria a kecá, ale pri sexe sa ani jeden z vás veľmi neodviaže. Nechajte si ho radšej ako kamaráta a po vášnivom milencovi sa rozhliadnite inde.

Blíženci

Vtiahne vás do víru večierkov a bude to ten najbáječnejší spoločník, akého si môžete priať. Budete si užívať každú minútu, ale časom vám dôjde dych.

Rak

Než aby ste flámovali, maznáte sa radšej doma pod perinou. Pomaly a dlho vás rozmaznáva a hýčka. Rak má totiž špeciálne pre vás nehy na rozdávanie. Ach!

Lev

V posteli je jednotka. A keď si na jeho adresu odpustíte kritické poznámky, ktoré ho vždy vytočia k nepríčetnosti, bezhlavo sa do vás zamiluje.

Panna

Dokončuje za vás vety a bez nápovedy vám plní erotické želania. Zdá sa, že ste pre seba ako stvorení! Len keby na vás stále nehľadal malicherné chyby.

Váhy

Je k vám tak pozorný, že si s ním občas pripadáte ako vo sne. Pomasíruje vás či navarí večeru. Skrátka dokonalosť v mužskom prevedení!

Škorpión

Zrealizujte chlípne predstavy, ktoré ste ešte žiadnemu chlapovi neprezradila ani neprežila. Škorpión vám ich ochotne a rád splní!

Kozorožec

Obidvaja milujete umenie, štýlový nábytok, elegantné oblečenie a romantiku ako zo starých časov. Zbalí vás na večeri pri sviečkach a recitáciou pri západe slnka.

Vodnár

Rada sa stanete súčasťou jeho dobrodružného života. Je trochu strelený, ale roztrhal by sa pre vás a môžete sa na neho kedykoľvek spoľahnúť. A to sa počíta.

Ryby

Nepochybne je veľmi sexy, lenže na vás jeho kúzlo nezaberá. Ste totiž realistka, zatiaľčo on sa stále vznáša v oblakoch. Sústreďte svoju pozornosť radšej inam.

 

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU