PARTNERSKÝ HOROSKOP-RAK

15.07.2010 11:53

Baran

Rád sa síce háda, ale vyhovuje vám, ako je akčný. Naplánuje za vás dovolenku, zoženie podnájom a ešte sa s vami dokáže celú noc milovať. Zodpovedný, silný typ.

Býk

Zaistí vám pocit bezpečia, ktorý k životu určite potrebujete. Chce vás hýčkať a rozmaznávať a rovnako ako vy sa najlepšie cíti, keď sedí doma v obývačke. Berte ho.

Blíženci

Urobí čokoľvek, aby z vás stiahol nohavičky a položil vás do postele. V posteli je roztomilo hravý, ale prečo do vás musí stále rýpať a podpichovať vás? A veľa nevydrží.

Rak

Pri vašom sexe síce búchajú petardy ale lietajú pierka, ale inak sa k sebe nehodíte. Obidvaja ste náladoví, precitlivení a urážliví ako staré panny. Tohoto radšej nie.

Lev

Vy snívate o svadbe, on flirtuje s predavačkami v supermarkete. Najlepšie si budete rozumieť v spálni, kde prevezme velenie a konečne vo vás prebudí hadiu silu.

Panna

Porozprávate sa s ním lepšie než s najlepšou kamarátkou, ale pokiaľ spolu začnete spať, vášmu vzťahu hrozí rýchly koniec. Podržte si ho ako – kamaráta.

Váhy

Obidvaja ste citliví, viete sa navzájom pochváliť a kľudne si napríklad desaťkrát denne vyznávate lásku. Naviac vám to spolu ohromne sluší, takže nie je čo riešiť.

Škorpión

Než aby ste sa chodili predvádzať niekam na večierky, zostávate doma a krátite si dlhé večery erotickými experimentmi. Obidvom vám to vyhovuje, tak prečo to meniť?

Strelec

Vzrušuje ho, aká ste uzavretá a nedostupná. Akonáhle vás vláka do postele, bez nápovedy nájde všetky vaše erotogénne zóny a náležite ich prevetrá.

Kozorožec

Pôsobí neprístupne, ale po prvom bozku sa osmelí. Páči sa vám, aký je seriózny. Podvedome tušíte, že mu môžete dôverovať a oprieť sa o jeho široké ramená.

Vodnár

Bavia vás jeho výstredné názory na život a ešte viac si užívate, keď sa začne hrať s vaším telom. V posteli je totiž hotový uragán vášní. Pobavíte sa.

Ryby

Raňajkujete v posteli, do obeda sa vyvaľujete v perinách, do práce sa veľmi neženiete. A zbožňujete pomalý, nežný sex, ktorý si užívate plnými dúškami.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo,  životný patron atď ...Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky  HOROSKOP VZŤAHU