PARTNERSKÝ HOROSKOP- RYBY

15.07.2010 13:10

Baran

On nevynechá večer, aby nešiel na pivo, vy si doma radšej čítate, ale prekvapivo vám to klape. Viete sa s ním odviazať a on zbožňuje váš prirodzený pôvab.

Býk

Láskavý, ochraňujúci a starostlivý Býk vám vytvorí zázemie, po akom už roky túžite. A v posteli vás vie zhýčkať do bezvedomia. Neváhajte a vezmite si ho!

Blíženci

Užijete si sním taký žhavý sex, že pod vami takmer vzplanie prestieradlo. Len sa nevyľakajte, keď po pár schôdzkach prehlási : ,,Zostaneme kamaráti.“

Rak

Netají sa, že to s vami myslí vážne. Dojímate sa spolu pri romantických filmoch, častujete sa mazlivými prezývkami, zbierate zatúlané šteniatka a užívate si nežný sex.

Lev

S radosťou vám splní každý neslušný návrh, ktorý sa vám preženie hlavou. Bohužiaľ, má ego nafúknuté ako teplovzdušný balón –vedľa neho by ste sa skoro udusila.

Panna

Je hotový upratovací maniak, zatiaľčo vy okolo seba vytvárate neuveriteľný chaos. Cez to spolu dokážete výjsť –radšej ale zostaňte pri nezáväznom flirte.

Váhy

Monogamný vzťah považuje za prežitok, ale keď spolu vleziete pod deku, susedia si zapchávajú uši a nemôžu zažmúriť oči. Užite si sním a pusťte ho k vode.

Škorpión

V jeho objatí zabudnete na celý svet, ale mimo spálne si neľútostne pôjdete po krku. Škorpión odmieta vziať na vedomie, že ku šťastiu potrebujete pocit slobody.

Strelec

Ste príliš citlivá, aby ste bez mrknutia oka sledovali, ako flirtuje s vašou kamarátkou. Po sérii orgazmov mu najskôr odpustíte, ale len nachvíľu.

Kozorožec

Budete ho oddane podporovať na ceste k úspechu a on sa naoplátku bude svedomito starať o vaše blaho-hlavne v spálni. Výhra v milostnej lotérii!

Vodnár

V spálni panuje vysoké napätie! Vodnár k sexu pristupuje ako vedec-vynálezca;vy dodáte nehu a jemnosť. Dočkáte sa pikantnej kombinácie.

Ryby

Ste naladení na jednu vlnovú dĺžku a celý deň sa nemôžete dočkať, až si padnete do náručia. Bohužiaľ ste leniví riešiť vzťahové problémy. Na svadbu to nevyzerá.

 

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď ...Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU