PARTNERSKÝ HOROSKOP- ŠKORPIÓN

15.07.2010 12:56

 Baran

Je rodený lovec a vy sa rada necháte dobíjať. Keď sa prestanete hrať na mačku a myš a svorne sa schováte pod perinu, čaká vás nadpozemské blaho.

Býk

Je verný, spoľahlivý, citlivý. A v posteli máte obidvaja radšej maratón než šprint. Stane sa z vás nerozlučný pár a po dlhšom spokojnom vzťahu môžno dôjde ja na svadbu. 

Blíženci

Vadí vám, že mu na mobil volajú údajné kamarátky. Žiarlite na neho, ale je taký okúzľujúci, že mu hocičo odpustíte. A pri sexe pod vami horia matrace.

Rak

Chápe, že chcete byť stále s ním, a sám si nepraje nič iné. Urobí čokoľvek, aby ste sa vo vzťahu s ním cítila ako v bezpečnom prístave. Takého muža potrebujete.

Lev

Akonáhle sa pod dekou vzájomne prepletiete, začnete sa zmietať slasťou. Obidvaja máte dominantné sklony, ale keď si na začiatku vzťahu ujasníte pravidlá, môže vám to spolu výjsť.

Panna

Udržujte vo vzťahu poriadok, takže sa vedľa neho cítite bezpečne. Keď mešká, zavolá;keď s vami ide na večierok, ignoruje iné ženy. A v posteli je úžasne nežný.

Váhy

Podmanil si vás jediným pohľadom, ale skoro vás začne hnevať jeho nerozhodnosť. Každú chvíľu chce niečo iné, zatiaľčo vy máte v živote úplne jasno.

Škorpión

Úžasne vás priťahuje. Nechajte si nadeliť pár orgazmov, ale mimo spálňu si ho držte od tela. Akonáhle sa vrhnete do vážneho vzťahu, zožeriete sa žiarlivosťou.

Strelec

Fascinujete ho natoľko, že sa chvíľu bude hrať na verného partnera. Akonáhle začne uvažovať nad slobodou, nechajte ho ísť. Hodí sa skôr do postele než do manželstva.

Kozorožec

Od začiatku vás rešpektuje a obdivuje vašu cieľavedomosť. Obidvaja trávite veľa času v práci, ale po večeroch a cez víkendy si to v posteli vynahradíte.

Vodnár

Je premýšľavý, chytrý a vynaliezavý. Dokážete sa spolu baviť úplne o všetkom, ale najspokojnejší ste, keď doma zhasnete svetlo a milujete sa až do vyčerpania.

Ryby

Od chvíle, keď ste sa spolu po prvýkrát ocitli v jednej miestnosti, vás pán Neznámy neodolateľne priťahoval. Doma ani na verejnosti zo seba nedokážete zložiť ruky.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď ...Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU