PARTNERSKÝ HOROSKOP -STRELEC-

15.07.2010 12:59

Baran

Pri sexe sa predháňate, kto z vás vymyslí zaujímavejší zlepšovák. Hádky považujete za korenie vzťahu a po zúrivom boji sa viete prekvapivo rýchlo uzmieriť.

Býk

Vedľa solídneho Býka sa zkľudníte a naučíte sa vychutnávať obyčajné pôžitky, ako napríklad vlastnoručne uvarenú večeru. Vy ho naoplátku naučíte flámovať.

Blíženci

Nechcete zmeškať jedinú akciu v tanečnom klube alebo oslavu narodenín, ale časom zistíte, že na súkromnej erotickej párty pre dvoch si užijete omnoho viac.

Rak

Hoci s ním nemáte spoločný ani počet písmen, priťahuje vás ako magnet. Kľudne si s ním začnite žhavý románik, ale s trvalejším vzťahom nepočítajte.

Lev

Stále niečo podniká a plánuje. Bol by úplne skvelým partnerom, keby však nebol tak sústredený len na svoju osobu. Radšej si ho nechajte len jako kamaráta.

Panna

Plánuje, čo bude robiť, zatiaľčo vy netušíte, kde vás zastihne ďalšie svitanie. Sex vás zatiaľ síce drží pohromade, ale je to chatrné vzťahové lepidlo.

Váhy

Nežné odkazy na dverách chladničky, milostné listy v schránke. I keď vás to prekvapí, tento chlap vás dostane do kolien a najskôr s ním nejaký čas zostanete.

Škorpión

Budete mať pocit, že ste našli toho pravého –kým nezistíte, že vám prehľadáva vrecká a hľadá dôkaz nevery. Pri prvej žiarlivostnej scéne tresknete dverami.

Strelec

Konečne ste našli muža, ktorý sa k vám skvele hodí! Cestujete, chodíte na výlety, organizujete večierky. A sex je taký žhavý, že hrozí samovznietenie.

Kozorožec

Naučíte ho, že problémy sa dajú zvládnuť s humorom a život nie je len práca a zarábanie peňazí. Po čase sa vám prispôsobí, bude s ním skvelá zábava.

Vodnár

Prestanete po večeroch, ktoré by ste spolu chceli vyskúšať(o paraglidingu, sexe v aute, lete balónom), iba hovoriť a konečne si všetky sny splníte.

Ryby

Nie je ani zďaleka taký akčný ako vy, ale rád sa vášmu tempu prispôsobí. A keď zistíte, že sa v posteli rád podriadi dominantnej milenke, zavyjete rozkošou.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď ...Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky  HOROSKOP VZŤAHU