Výhra Donalda TRUMPA v USA voľbách a numerológia...

10.11.2016 11:53

Každý, kto sledoval a zaujímal sa o americké voľby vie, že bol jeden silne preferovaný kandidát, resp. kandidátka Hilary Clintonová a jej hlavný súper Donald TRUMP. Keďže ten nakoniec aj vyhral, pozrel som sa čo na to numerológia. A zistil som že Donald TRUMP začal tento rok nový 9 ročný cyklus a to cyklus 8, čo je karma a úspech. A má 1. rok, čo je rok - nové začiatky.

                                          Donald TRUMP USA prezident

 Takže numerologický rozbor úplne potvrdil jeho víťazstvo. Z hľadiska astrológie je jeho kľúčová planéta podľa dátumu narodenia VENUŠA, čo znamená úspech a obľúbenosť u žien. Ďalej má rok v znamení planéty MARS čo je aktivita, energia a bojovnosť. To určite v predvolebnom boji potreboval. Na druhej strane to znamená, že aj celé jeho pôsobenie bude musieť bojovať. 

Vie sa o ńom aj to,že hoci je úspešný a bohatý, 4x bol na mizine resp. zbankrotoval. Má životné číslo 40 a to je číslo silne materiálne založeného človeka, ktorý ale prežije aj veľa strát. Pre zaujímavosť, rovnaké životné číslo má aj naša bývalá premiérka Iveta Radičová. Ktorá určite zažila v živote aj veľa prekážok a strát.

Ak si chcete podobný ale oveľa rozsiahlejší rozbor objednať, nájdete ponuku TU

Jozef