ZNAMENIA- strava a chudnutie

20.05.2010 16:36

 

           dobré recepty nájdete na stránke www.svetreceptov.estranky.sk

znamenie Baran:

Problém: Barani nemajú väčšinou osvojené stravovacie návyky a neobľubujú ani  varenie. Jedia len vtedy, ked majú na to čas. Obyčajne v rýchlosti a postojačky. Keď baran straca energiu, vrhne sa do jedla.

Riešenie: Pre vás je však ideálne dodržiavať presný čas jedenia a prejsť na menej mastné jedlá. To by malo vyriešiť váš problém s kilami navyše.

 

znamenie Býk:

Problém: Takisto si rád zamaškrtí, a tým naberá nadbytočné kilá. Vari veľmi chutne, ale nie prvotriedne. Ak začne priberať, vrhne sa na drastickú diétu. Dlho však nevydrží a vráti sa k starým návykom.

 

Riešenie: Prejdite na taliansku kuchyňu. Špagety so zdravou omáčkou, veľa zeleniny, ryby, ľahke vína a nealkoholické nápoje.

 

znamenie Blíženci:

Problém: Jedlu neprikladá veľkú vážnost. Rýchlo ho do seba nahadže, na jedlo sa väčšinou nesústredi.

 

Riešenie: Ázijska kuchyňa vám urobí skutočne dobre. Jedlo musí byť ľahké a lákavé pre oči. Namiesto príboru použite paličky. Odtučňovacia kúra vám však bez pohybu nezaberie.

 

znamenie  Rak :

Problém: Veľa veci si v živote vynahrádza jedlom. Čerpá z neho nielen fyzicku, ale aj duševnú energiu. Náruživo rad varí, aj je. Jeho život sa často odohráva v kuchyni a pri rodinnom krbe.

 

znamenie Panna:

 Problém: Panny sú precizní ľudia no ako iné zemné znamenia majú trochu sklon k priberaniu . Ale  ak  maju ešte aj sedavé zamestnanie a workoholické sklony vtedy sa to naplno prejaví.

Riešenie: Váš jedálny lístok si zostavte na celý týždeň vopred a precizne sa ho držte.

 

znamenie  Váhy:

 

Problém: Hoci jedia skôr malo, ako veľa a dbajú o svoj zovňajšok, majú sklon k oblinam. Varenie nie je pre túto ženu žiadnym problémom, často však nevie, čo ma navariť a jesť.

 

Riešenie: Odporúčame vám vitamíny. Vaša strava by mala byť bohatá aj na minerálne látky. Nezabudnite dodržiavať medzi jedlami pravidelné intervaly.

 

znamenie Škorpión :

Problém: S obľubou prekračuju hranice, plati to  aj v  jedeni. Niekedy dokažu byť az neuveriteľne tuční. Príčinou je obyčajne nedostatok pohybu.

 

Riešenie: Vyskúšajte medzinárodne diéty. Napríklad hollywoodsku, ktorou chudnú slávne herečky. Udržite sa fit aj vďaka pravidelnému pohybu.

 

 znamenie Strelec :

Problém:  Sú to pohybliví ľudia , ktorí si môžu zvyknúť na viac jedla, ak im pohybu ubudne, je zle.  Ak sú  tuční, príčinou je obyčajne nedostatok pohybu a dobrá kuchárka žena, mama, či svokra.

 

Riešenie: Zapojte sa do veľa aktivít  a na jedlo Vám neostane čas.

 

znamenie Kozorožec:

Problém: Obvykle sú skôr chudí ako  tuční. Majú prehľad o výhodných nákupoch a najkvalitnejšom tovare. Jedia pomerne málo, a čo je ich najväčším nedostatkom, pijú málo tekutín.

Riešenie: Vyhovuje vam jednoduchá strava. Tej sa držte. Ak sa vrhnete na diétu, mala by spĺňať nekoľko kriterií. Musí byť chutná, zdráva a lacná.

 

znamenie Vodnár:

 Problém: Vodnári/ky sú aktívni a energickí ako iné vzdušné  znamenia. Len ak ak  majú sedavé zamestnanie a workoholické sklony vtedy majú sklon k nadváhe.

Riešenie: Zásady zdravej výživy Vám síce nič nehovoria, no  pomocou správne zvolených potravín a primeraných dávok sa z vás môže stať mladistvý a krajší človek.

 

 znamenie Ryby:

 Problém: Ryby radi maškrtia a poharik si doprajú častejsie ako iné znamenia. Ľahšie naberaju kilá a maju sklon k nadvahe.

Riešenie: Zásady zdravej výživy najdete nielen v knihách, ale aj na špeciálnych kurzoch. Pomocou správne zvolených potravín a primeraných dávok sa z vas môže stat konečne rozumny jedák.

 

A čo čínske znamenia ?  tie majú tiež veľký vplyv, viac pozor na líniu si davajte ak ste MAČKA, HAD či PRASA alebo PES a samozrejme,  že veľký vplyv má aj práca a vek .

 

Viac zaujímavých a dôležitých informácií o živote sa dozviete v    E-booku PRAKTICKÁ NUMEROLÓGIA-21 TAJOMSTIEV ŽIVOTA

Postup 1, pošlite sumu 19,90 Eur na účet (najrychlejšie cez internet-banking)

              2, vyplňte objednávku

              3, do 14 dní dostanete mailom E-book

P.s. ak chcete záruku vrátenia peniazi dopíšte v objednávke veľkými písmenami slovo UKÁŽKA alebo možete využiť možnosť postupného platenia len 2 Eur mesačne

               Viac  informácií TU